Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

“Alhambra” Pastası Yapımı Demo Dersi

2 Nisan @ 08:30 - 11:30

| 90TL
Print

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Orijini Avusturya’nın ünlü ‘sacher torte’sine dayanan ‘Alhambra Pastası’ ile klasik bir lezzeti sofralarınıza davet ediyoruz.  Sıcacık bir  lezzet katacak bu çikolatalı pasta ile  ganaj yapımı,  fındıklı ıslak kek yapımı, çikolata ile yazı yazmanın ince tekniklerinin yanı sıra marzipanla süsleme çalışması da yapılacaktır.

 

18 yaş sınırı vardır.

Detaylar

Tarih:
2 Nisan
Saat:
08:30 - 11:30
Ücret:
90TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S19/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698