Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Alsace Bölgesi Fransız Yemekleri Demo Dersi

14 Haziran @ 15:30 - 18:30

| 90TL
2 - Alsace Bölgesi Yemekleri Demo Dersi

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde lezzetli Alsace-Fransız mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Pişirmeye hazırlık için bütün fileto, pişirme ve kendi suyunda fırında pişirme, buğulama karışımı, fırında kızartma ve yahni hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz, Riesling Şarabı ile pişirilmiş Alabalık, Spaetzle Noodle, Fırında Domuz Kaburga ve Kimyonlu Lahana Haşlama tariflerini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
14 Haziran
Saat:
15:30 - 18:30
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S15/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698