Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Provence Bölgesi Fransız Yemekleri Demo Dersi

21 Haziran @ 15:30 - 18:30

| 90TL
Hoşgeldin Bahar Workshopu

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, lezzetli Provence Bölgesine ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor.

Pişirmek için yahni tekniği, fesleğen yağı hazırlığı ve “tepenade” hazırlama, marinasyon, “bouillabaise” hazırlama ve rouille sos yapımı yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz, Nice usulu ızgara çipura ve Marsilya usulu bouillabaise (balık çorbası) tariflerini hazırlayacak.”

Detaylar

Tarih:
21 Haziran
Saat:
15:30 - 18:30
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S17/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698