Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Bretanya Bölgesi Yemekleri Demo Dersi

23 Ocak @ 12:00 - 15:00

| 90TL
Demo Dersler 3-Bretanya Bölgesi Yemekleri

Le Cordon Bleu şeflerinin mutfak sırlarını öğrenmek ister misiniz?

 

Le Cordon Bleu’nün Master Şefleri; Şef Erich Ruppen, Şef Arnaud Declercq, Şef Frederic Amirat, Şef Alican Saygı, Şef  Christophe  Bidault, ve Şef Richard Vacher’den klasik Fransız mutfağının yanı sıra uluslararası aşçılık tekniklerini, çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini, kısaca aşçılığın püf noktalarını öğrenmeye ne dersiniz? 

 

Siz sadece ajandanızı belirleyin, kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransa’nın kuzeybatısında, Okyanus kıyısında yeralan ve deniz mahsülleri ile ünlü “Bretanya Bölgesi”ne ait lezzetleri evinizde hazırlamanın sırlarını sizlerle paylaşıyor olacaklar.

 

Buharda pişirme, balık mus yapma, balık sosu hazırlama,  mayalandırma, karamelizasyon yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde Şefimiz,

 

–           Kum Midyesi Dolması,

–           Kuzu Kulağı ile Doldurulmuş Somon Fileto,

–           Elma Soslu Karamelize Mayalı Hamurdan Yapılan “Kounign-Amann”

 

tariflerini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
23 Ocak
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S04/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698