Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Çikolata Atölyesi

3 Mart @ 10:30 - 17:00

| 400TL
1.ÇİKOLATA ATÖLYESİ

Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak  tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için pastacılığın büyülü kapılarını aralıyor.

 

Le Cordon Bleu master şefleri çikolata severlerle kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı gibi özel teknikleri tüm incelikleriyle paylaşıyor. Bu programda katılımcılar Trüf çeşitleri, şekilli çikolatalar, fındık ve bademin sütlü çikolata ile birleşimiyle Malakoff ve karamel gibi çikolata sanatının seçkin örneklerinin yapımını, püf noktaları ile beraber öğrenecekler.

Ders içerikleri:

– Kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı teknikleri

– Trüf çeşitleri

– Şekilli çikolatalar

– Malakoff

– Karamel
Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 1 gün

Detaylar

Tarih:
3 Mart
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S12/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698