Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Deniz Ürünleri Demo Dersi

16 Ağustos @ 12:00 - 15:00

| 90TL
PERU MUTFAĞI

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Deniz Ürünleri hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Deniz ürünlerinin temizlenmesi, buharda pişirme, kaynatarak yoğunlaştırma, istiridye açmayı öğrenme ve servis etme, aromalı suda pişirme, kabuklarını ayırma ve servis etme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde Şefimiz, Beyaz Şarap İçinde Midye, Buz Yatağı Üzerinde İstiridye ve Haşlanmış Istakoz tariflerini gösterecektir.

Detaylar

Tarih:
16 Ağustos
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S23/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698