Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Fransız Bistro Lezzetleri Atölyesi

13 Ocak @ 10:30 - 17:00

| 400TL
Atölye 2-Fransız Bistro Lezzetleri Atölyesi

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün / 6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

 

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini, tavuk parçalama, kiş hamuru yapımı, benmari ile pişirme tekniklerini, Fransız mereng, İngiliz kreması yapımını öğrenecek,

 

– Provansal Kiş

– Sirkede Tavuk

– Yüzen Ada Tatlısı

 

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

 

Bu atölyede öğrendiklerinizle hazırlayacağınız Fransa esintili harika sofralarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Detaylar

Tarih:
13 Ocak
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S02/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698