Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

Fransız Bistro Mutfağı I

26 Mayıs @ 10:30 - 17:00

| 400TL
3.FRANSIZ BİSTRO MUTFAĞI I

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.

 

Ödüllü Fransız Şeflerimiz ile birlikte, temel Fransız mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.

 

Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar;

 

– Quiche Provançal- Provansal Kiş

– Poulet au vinaigre- Sirkede tavuk

– Les œufs a la neige- Yüzen ada tatlısı

 

Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır;

 

– Kiş hamuru yapım tekniği

– Fransız mereng yapım tekniği

– Temel kesim teknikleri

– Tavuk parçalama tekniği

– İngiliz kreması yapım tekniği

– Benmari ile pişirme tekniği

 

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 1 gün

 

18 yaş sınırı vardır.

Detaylar

Tarih:
26 Mayıs
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S27/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698