Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Fransız Ekmekçiliği Demo Dersi

8 Haziran @ 12:00 - 15:00

| 90TL
ekmekgenel12.06.201526417

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor. Hamur mayalama, yoğurma, çeşnilendirme, ekmek hamurunun hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz İtalyan Zeytinyağlı Ekmek (Focaccia), Çavdar Ekmeği, Süt, Tereyağ ve Yumurta ile Zenginleştirilmiş Kahvaltı Ekmeği (Baguette Viennoise) tariflerini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
8 Haziran
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S14/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698