Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Fransız Pastacılığı Demo Dersi

31 Ocak @ 12:00 - 15:00

| 90TL
Demo Dersler 4-Fransız Pastacılığı copy

Le Cordon Bleu şeflerinin mutfak sırlarını öğrenmek ister misiniz?

 

Le Cordon Bleu’nün Master Şefleri; Şef Erich Ruppen, Şef Arnaud Declercq, Şef Frederic Amirat, Şef Alican Saygı, Şef  Christophe  Bidault, ve Şef Richard Vacher’den klasik Fransız mutfağının yanı sıra uluslararası aşçılık tekniklerini, çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini, kısaca aşçılığın püf noktalarını öğrenmeye ne dersiniz? 

 

Siz sadece ajandanızı belirleyin, kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde, Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını sizlerle paylaşıyor olacak.

 

Kedidili bisküviler, kestaneli mousse, ganaj ve süslemelerin hazırlanması ve pişirilmesi yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde Şefimiz

 

–           Entremets aux Marrons” Kestaneli Mousse’lu Pandispanya

 

tarifini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
31 Ocak
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S06/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698