Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Fransız Trio ( Makaron, Çikolata, Croissant & Brioche ) ( 3 gün )

12. Kasım. 2016 @ 08:00 - 26. Kasım. 2016 @ 17:00

| 1200TL
croissant

Program katılımcıları, Le Cordon Bleu Master Şeflerinden eğitim alarak Temel Fransız Pastacılık ve Ekmekçiliğin klasik tatlarından Makaron, Croissant ve Brioche, ve Çikolata yapımının bir arada öğrenme fırsatı bulacak, hafta sonlarına lezzetli bir dokunuşta bulunacaklardır.

 

Ders İçerikleri:

 

Makaron Atölyesi

 

  • Fransız merengden makaron yapımı
  • Çarkıfelek meyveli ganaj dolgusu
  • Çarkıfelek meyveli jöle dolgusu
  • İtalyan merengden makaron yapımı
  • Yaban mersinli krema dolgusu
  • Ahududulu dolgu

 

 

Çikolata Atölyesi

 

  • Kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı teknikleri
  • Trüf çeşitleri
  • Şekilli çikolatalar
  • Malakoff
  • Karamel

Croissant & Brioche Atölyesi

 

  • Brioche
  • Croissant

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 3 gün

Detaylar

Başlangıç:
12. Kasım. 2016 @ 08:00
Bitiş:
26. Kasım. 2016 @ 17:00
Ücret:
1200TL
Etkinlik Category:
Etkinlik Etiketler
, , , , , , , , , , , , , , ,
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/TDENC/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698