Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Hafif Fransız Yemekleri Demo Dersi

31 Mayıs @ 15:30 - 18:30

| 90TL
PERU MUTFAĞI

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde lezzetli ve hafif Fransız Mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Pişirmeye hazırlık için kesme, noodle hamuru, anlık pişirme, dilimleme tekniği ve soğuk tatlı hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz, Yeşil Limonlu Hindi Piccatas Sote, Taze Otlu Noodle, Pancarlı Somon Dilimleri, Kişniş ve Taze Aromalı Maskarponlu Ananas Ravyoli tariflerini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
31 Mayıs
Saat:
15:30 - 18:30
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S13/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698