Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

İtalyan Lezzetleri Atölyesi

24 Şubat @ 10:30 - 17:00

| 400TL
3-İtalyan Lezzetleri Atölyesi copy

İtalyan Mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girerek; temel mutfak tekniklerini, el yapımı makarna hamuru yapımını ve şekillendirmesini, risotto pişirmeyi, meyve segmentasyonu ve meyve püresi sosu yapım tekniklerini öğrenerek,

 

– Kremalı Gorgonzola Sosunda Taze Taglitelli,

– Tavuk ve Taze Baharatlarla Risotto,

– Mevsim Meyveleri Sosuyla Panna Cotta,

 

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

Detaylar

Tarih:
24 Şubat
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S10/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698