Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

İtalyan Lezzetleri Atölyesi

21 Nisan @ 10:30 - 17:00

| 400TL
Processed with VSCOcam with s2 preset

Makarna ve risotto severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna ve risotto pişirme tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak.

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şeflerinden özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğrenerek, sevdiklerinize hazırlayacağınız harika sofralarla onları şaşırtmaya hazırlanın.

Ders içerikleri:

 

– Taze tagliatelli, kremalı gorgonzola sosuyla

– Risotto, tavuk ve taze baharatlar ile

– Panna Cotta, mevsim meyveleri sosuyla

 

Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır;

 

– Temel mutfak kesim teknikleri

– Taze makarna hamuru yapımı ve farklı şekillendirmeleri

– Tavada pişirme tekniği

– Risotto pişirme tekniği

– Meyve segmentasyonu

– Meyve püresi sosu yapım tekniği

 

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,  sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 1 gün

 

18 yaş sınırı vardır.

Detaylar

Tarih:
21 Nisan
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S24/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698