Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

İtalyan Yemekleri Demo Dersi

20. Kasım. 2017 @ 12:00 - 15:00

| 90TL
3.İTALYAN YEMEKLERİ DEMO DERSİ

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde lezzetli İtalyan mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Taze makarna, graten yapmak, sos hazırlama ve çektirme, risotto pişirme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, şefimiz, gorgonzolalı taze makarna, mantarlı tavuk involtini ve tiramisu tariflerini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
20. Kasım. 2017
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S30/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698