Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

Kanepeler Atölyesi

27 Ocak @ 10:30 - 17:00

| 400TL
Atölye 4-Kanepeler Atölyesi

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün / 6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

 

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye çalışmasında; zengin çeşitlilikte, leziz kanepeleri deneyimleme fırsatı bulacaksınız.

 

Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girerek; temel kesim tekniklerinin yanı sıra tütsüleme ve marine etme, rubbing (sürterek hamur hazırlama) tekniklerini, sable hamuru yapımı ve pişirilmesini, ekşi krema hazırlanışını, karidesin yemeye hazır hale getiriliş aşamalarını öğrenerek,

 

– Ballı ve Misket Limonlu Tütsülenmiş Tavuk Kanatları

– Parmesan Sable

– Morina Balığı Lokması

– Balık Yumurtası ve Ekşi Krema ile Doldurulmuş Patates

– Kadayıfta Karides

– Fesleğen ve Tütsülenmiş Somonlu Pankek

 

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

Detaylar

Tarih:
27 Ocak
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S05/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698