Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Kruvasan & Briyoş Atölyesi

31 Mart @ 10:30 - 17:00

| 400TL
Print

Program katılımcıları, Michelin yıldızlı restoranlarda ve 5 yıldızlı otellerde çalışmış eğitmen şeflerimizden, Fransız Klasiklerinden Brioche (Briyoş) ve de Croissant (Kruvasan) yapımının inceliklerini öğrenip, profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar.

 

Ders içerikleri:

  • Briyoş
  • Kruvasan

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,  sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 1 gün

Detaylar

Tarih:
31 Mart
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S18/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698