Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Landes, Armagnac Bölgesi Yemekleri Demo Dersi

22 Mayıs @ 08:30 - 11:30

| 90TL

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde Landes Bölgesi Mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Ördeğin hazırlanması ve pişirilmesi, soteleme ve kızartma teknikleri, tart hamuru ve kuru marinasyon yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz, Turunçgilli Ördek Göğsü, Ispanaklı Mus, üstü mereng ile süslenmiş Erikli ve Armagnac’lı Tart tariflerini hazırlayacak.

Detaylar

Tarih:
22 Mayıs
Saat:
08:30 - 11:30
Ücret:
90TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S11/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698