Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Makaron Yapımı Demo Dersi

11 Temmuz @ 12:00 - 15:00

| 90TL
KRUVASAN VE BRİYOŞ ATÖLYESİ

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Pastacılığının en güzel örneklerinden makaron yapımının sırlarını paylaşıyor.  Master şefimiz Makaron yapımı, makaron dolgu krema hazırlama, İtalyan merengli makaron, Ganaj yapımı, dekorasyon ve süsleme yöntemlerini gösterecektir.

Detaylar

Tarih:
11 Temmuz
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S21/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698