Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

“Mille-Feuille” Yapımı Demo Dersi

11 Mayıs @ 08:30 - 11:30

| 90TL
Print

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor. “Pithiviers” ve çilekli milföy yapımının gösterileceği eğitimde, şefimiz milföy hamuru, badem kreması, şurup, tereyağlı pastacı kreması yapımı ve süsleme teknikleri gösterecektir.

 

18 yaş sınırı vardır.

Detaylar

Tarih:
11 Mayıs
Saat:
08:30 - 11:30
Ücret:
90TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S26/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698