Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

PASKALYA WORKSHOPU

15 Nisan @ 10:30 - 17:00

| 400TL
KRUVASAN VE BRİYOŞ ATÖLYESİ

Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için pastacılığın büyülü kapılarını aralıyor.

 

Le Cordon Bleu master şefleri çikolata severlerle kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı gibi özel teknikleri tüm incelikleriyle paylaşıyor. Bu programda katılımcılar Ceylan Çayı ile yapılmış çikolatalar, Passion fruit ile tatlandırılmış truffle, karamel ve ganaj gösterilecektir.

 

Ders içerikleri:

  • Kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı teknikleri
  • Trüf çeşitleri
  • Şekilli çikolatalar
  • Karamel
  • Ganaj yapımı

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiçbir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir. Süre: 1 gün

Detaylar

Tarih:
15 Nisan
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698