Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Pötifur Çeşitleri Demo Dersi

10 Temmuz @ 12:00 - 15:00

| 90TL
RESTORAN TATLILARI

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor. Mereng yapımı, krema hazırlama, birleştirme, dekorasyon ve süsleme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz Bademli Mereng ve Bademli Krema, Rulo Kurabiye, portakallı “Tuille” Yapımı ve Süslemesi Tekniklerini gösterecektir.

Detaylar

Tarih:
10 Temmuz
Saat:
12:00 - 15:00
Ücret:
90TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/U1S20/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698