Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Restoran Tatlılari Atölyesi

14 Nisan @ 10:30 - 17:00

| 400TL
5.RESTORAN TATLILARI ATOLYESİ

Le Cordon Bleu İstanbul’da, Restoran Tatlıları Atölyemizde mükemmel tatlıyı hazırlamayı öğrenin.

 

Katılımcılarımız, tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Eğitmen Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek.

 

Ders içerikleri:

 

  • Pandispanya bazı
  • Ahududu kreması
  • Lavantalı dondurma
  • Frenk üzümlü tuiel
  • Kahveli küçük atıştırmalıklar
  • Egzotik meyveli sorbe
  • Karamelli mus

 

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,  sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 1 gün

 

18 yaş sınırı vardır.

Detaylar

Tarih:
14 Nisan
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S23/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698