Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Sıcak Tatlılar Atölyesi

20 Ocak @ 10:30 - 17:00

| 400TL
Atölye 3-Sıcak Tatlılar Atölyesi

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün / 6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

 

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak Sıcak Tatlılar Atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber mutfağa girerek 2 farklı lezzette  “sufle” yapımının tüm incelikleri,  Fransız klasikleri arasında yer alan tart hamuru hazırlamayı,  dondurma ve sorbet yapım teknikleri öğrenerek,

 

– Çikolatalı Sufle

– Sıcak Ahududulu Sufle

– Egzotik Soğuk Sufle

– Portakallı Krep Suzette

– Tarte Tatin

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

 

Bu atölyede öğreneceğiniz harika tatlılarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Detaylar

Tarih:
20 Ocak
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S03/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698