Yükleniyor Etkinlikler

« Tümü Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti

Temel Fransız Ekmekçilik Atölyesi

5 Mayıs @ 10:30 - 17:00

| 400TL
1.TEMEL FRANSIZ EKMEKÇİLİK ATÖLYESİ

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şeflerinden 1 günlük Temel Fransız Ekmekçilik Atölyesinde gelenekselleşmiş ekmek çeşitlerini öğreneceksiniz. Sevdiklerinize hazırlayacağınız harika sofralarla onları şaşırtmaya hazırlanın.

 

Ders içerikleri :

  • Zeytinyağlı İtalyan ekmeği
  • Küçük ekmekler
  • Viyana baget ekmeği
  • Köy ekmeği
  • Çörek hamuru

 

Ücrete dahil hizmetler:

 

Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,                      sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

 

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.

 

Süre: 1 gün

 

 

18 yaş sınırı vardır.

Detaylar

Tarih:
5 Mayıs
Saat:
10:30 - 17:00
Ücret:
400TL
Etkinlik Category:
Website:
http://www.biletix.com/etkinlik/V1S25/TURKIYE/tr

Organizatör

Le Cordon Bleu İstanbul
Telefon:
444 4 698
E-mail:
lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

Mekan

Le Cordon Bleu İstanbul
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
Telefon:
444 4698