Yükleniyor Etkinlikler
Bul Etkinlikler

Etkinlik Listesi Navigasyonu

Yaklaşan Etkinlikler

Etkinlikler List Navigation

Atölye 4-Kanepeler Atölyesi

Kanepeler Atölyesi

27 Ocak @ 10:30 - 17:00

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün / 6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.   Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.   Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu…

Demo Dersler 4-Fransız Pastacılığı copy

Fransız Pastacılığı Demo Dersi

31 Ocak @ 12:00 - 15:00

Le Cordon Bleu şeflerinin mutfak sırlarını öğrenmek ister misiniz?   Le Cordon Bleu’nün Master Şefleri; Şef Erich Ruppen, Şef Arnaud Declercq, Şef Frederic Amirat, Şef Alican Saygı, Şef  Christophe  Bidault, ve Şef Richard Vacher’den klasik Fransız mutfağının yanı sıra uluslararası aşçılık tekniklerini, çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini, kısaca aşçılığın püf noktalarını öğrenmeye ne dersiniz?    Siz sadece ajandanızı belirleyin, kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.   Bu eğitimde, Le Cordon Bleu…

+ Dışa aktar Kayıtlı Etkinlikler