Yükleniyor Etkinlikler
Bul Etkinlikler

Etkinlik Listesi Navigasyonu

Yaklaşan Etkinlikler

Etkinlikler List Navigation

KRUVASAN VE BRİYOŞ ATÖLYESİ

Fransız Ekmekçiliği Demo Dersi

6 Eylül @ 12:30 - 15:30

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.   Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor. Hamur mayalama, yoğurma, çeşnilendirme, ekmek hamurunun hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, şefimiz İtalyan Zeytinyağlı…

Hafif Fransız Yemekleri Demo Dersi

13 Eylül @ 12:30 - 15:30

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.   Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, lezzetli ve hafif Fransız mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Pişirmeye hazırlık için kesme, noodle hamuru,…

+ Dışa aktar Kayıtlı Etkinlikler