Yükleniyor Etkinlikler
Bul Etkinlikler

Etkinlik Listesi Navigasyonu

Yaklaşan Etkinlikler

Etkinlikler List Navigation

1.TEMEL FRANSIZ EKMEKÇİLİK ATÖLYESİ

Temel Fransız Ekmekçilik Atölyesi

5 Mayıs @ 10:30 - 17:00

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şeflerinden 1 günlük Temel Fransız Ekmekçilik Atölyesinde gelenekselleşmiş ekmek çeşitlerini öğreneceksiniz. Sevdiklerinize hazırlayacağınız harika sofralarla onları şaşırtmaya hazırlanın.   Ders içerikleri : Zeytinyağlı İtalyan ekmeği Küçük ekmekler Viyana baget ekmeği Köy ekmeği Çörek hamuru   Ücrete dahil hizmetler:   Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.   Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,                      sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için…

Print

“Mille-Feuille” Yapımı Demo Dersi

11 Mayıs @ 08:30 - 11:30

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.   Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor. “Pithiviers” ve çilekli milföy yapımının gösterileceği eğitimde, şefimiz milföy hamuru,…

3.FRANSIZ BİSTRO MUTFAĞI I

Fransız Bistro Mutfağı I

26 Mayıs @ 10:30 - 17:00

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.   Ödüllü Fransız Şeflerimiz ile birlikte, temel Fransız mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.   Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar;   - Quiche Provançal- Provansal Kiş - Poulet au vinaigre- Sirkede tavuk - Les œufs a la neige- Yüzen ada tatlısı   Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır;   - Kiş hamuru yapım tekniği - Fransız mereng yapım tekniği…

4.BORDEAUX BÖLGESİ YEMEKLERİ DEMO DERSİ

Bordeaux Bölgesi Yemekleri Demo Dersi

28 Mayıs @ 08:30 - 11:30

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.     Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde lezzetli ve Bordaeux bölgesi Fransız mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor.…

+ Dışa aktar Kayıtlı Etkinlikler