Yükleniyor Etkinlikler

← Back to Etkinlikler

Le Cordon Bleu İstanbul

444 4 698|

Yaklaşan Etkinlikler

Eylül 2017
90TL

Fransız Ekmekçiliği Demo Dersi

6 Eylül @ 12:30 - 15:30
Le Cordon Bleu İstanbul,
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar
KRUVASAN VE BRİYOŞ ATÖLYESİ

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.   Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor. Hamur mayalama, yoğurma, çeşnilendirme, ekmek hamurunun hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, şefimiz İtalyan Zeytinyağlı…

Daha fazlasını bul »
90TL

Hafif Fransız Yemekleri Demo Dersi

13 Eylül @ 12:30 - 15:30
Le Cordon Bleu İstanbul,
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak No:33
İstanbul,
+ Google Haritalar

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.   Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, lezzetli ve hafif Fransız mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Pişirmeye hazırlık için kesme, noodle hamuru,…

Daha fazlasını bul »
+ Dışa aktar Kayıtlı Etkinlikler