Şeyda Tomruk
Grand Diplôme Mezunu Art Café, İşletmeci Şef

Benim hikâyem 12 yıl öncesine dayanıyor. Uzun yıllar mimar olarak çalıştıktan sonra, bunun üstüne eklediğim yeni görevim olan ve kardeşlerimle birlikte yürüttüğümüz Art Café adlı pastanede yönetim tarafını üstlendim. Bir işin mutfağını en ince detayına kadar bilmezseniz o işi tam anlamıyla yürütemezsiniz. İşte bunu anladığım gün eğitim almaya karar verdim. Tüm dünyada geçerliliği olan Le Cordon Bleu’de ‘Grand Diplôme’ a hak kazanmak için 2 yılımı bu okulda geçirdim. Bana tahminimin üzerinde bilgi ve tecrübe kattı. Konusunda deneyimli çok insan tanıdım. Benim gibi bu maceraya atılan arkadaşlarımın başarılarına ortak oldum. Şimdi ben de kazanımlarımı en iyi şekilde değerlendirip işimde çok daha iyi yerlere gelme hedefindeyim…