Umut Karakuş
Diplôme de Cuisine Mezunu, Fairmont Quasar Aila Restoran, “Executive Chef”

İşte tam da bu günler içindi o kapıdan içeri girişim. Gelecek yolculuğumun ancak böyle bir eğitimden ve prestijli bir okuldan sonra şekilleneceğini biliyordum ve bugün gerçekten yıllar önce hayal ettiğim yerdeyim. Le Cordon Bleu mezunu olmanın hayatıma getirdiği sektörel karizma, özgüven, kazanım ve tartışılmaz aldığım eğitim bana bunlarla beraber ödüller getirdi. Alaylı bir şef olarak başladığım ve inanılmaz güzel anılar, deneyimler ve muhteşem teknikler öğrenerek profesyonel bir şef olarak bitirdiğim Le Cordon Bleu Mutfak ve Pastacılık eğitimi bana her şeyden önce özgüven verdi. Aldığım eğitim ve gördüğüm teknikleri geliştirerek Türk Mutfağı’nda kendi tarzımı buldum ve bu sayede kısa bir sürede çok büyük başarılar elde ettim. Bence Le Cordon Bleu mezunu olmak bir şefin başına gelebilecek en güzel şey. Çünkü özgeçmişime gururla yazabildiğim köklü bir marka değeri, aldığım muhteşem eğitim ve dünyanın en iyi okullarından birinin öğrencisi olmuş olmak heyecan verici her zaman teşekkürler Le Cordon Bleu!