Tanışın
blank.png
Şeflerimizle

Le Cordon Bleu İstanbul öğrencileri, uygulama seansları, gösterimler ve kuram derslerinden oluşan kapsamlı programlarla dünyanın en iyi mutfaklarında ve Michelin yıldızlı restoranlarında üst düzey görevlerde çalışmış,  klasik eğitim almış olan uluslararası Le Cordon Bleu Master Şefleri tarafından eğitilmekte ve bu şeflerin engin bilgilerinden faydalanmakta. 

Kadrosundaki dört Fransız, bir İsviçreli ve bir Türk Eğitmen Şef olan programın eğitim dili İngilizce. Simultane tercümanlar eşliğinde gerçekleştirilen bu eğitimlerin sonunda öğrenciler;  hem gastronomi dünyasının İngilizce ve Fransızca terminolojisine hâkim, hem de artık kendi reçetelerini yazabilecek malzeme ve teknik bilgiye sahip oluyorlar.  

Mutfak Şeflerimiz

Erich Ruppen

Yönetici Eğitmen Şef

İsviçre doğumlu Şef Erich Ruppen mutfak sanatları kariyerine 17 yaşında başlamış olup...

Arnaud Declercq

Eğitmen Şef

Şef Arnaud Declercq   1990 yılında Lycee Hotelier De Marseille’den  CAP...

Frederic Amirat

Eğitmen Şef

Paris doğumlu Chef Frederic Amirat, 3 Michelin yıldızlı Arpege restoranında Chef Alain...

Alican Saygı

Eğitmen Şef

Şef Alican Saygı Lycée Saint-Benoit’da lise eğitimini tamamladıktan sonra Fransa’ya...

Andreas Erni

Eğitmen Şef

Şef Andreas Erni profesyonel kariyerine İsviçre’de çıraklık eğitimiyle başlayarak,...

Pastacılık Şeflerimiz

Christophe Bidault

Eğitmen Şef

Şef Christophe Bidault, Fransa ve İngiltere’deki pek çok elit işletmede şef olarak...

Paul Métay

Eğitmen Şef

Fransa’nın bahçesi Tours şehrinde büyükbabası tarafından 4 yaşında pastacılığa teşvik...