Aylin Yazıcıoğlu
Nicole, Restoran Şefi

Ben profesyonel mutfağa çok geç girdim. 30 yaşından sonra... O yaştan sonra profesyonel mutfakta bir kariyer inşa etmek çok zordur. Fakat Paris'te, Le Cordon Bleu'deki eğitimim bu konuda bana çok yardımcı oldu. Le Cordon Bleu'nun eğitim kalitesi hakkında konuşmaya gerek bile yok. Dünyaca kabul görmüş en önemli şeflerden eğitim aldım. Eğitim sonrasında ise Le Cordon Bleu ismi, o yaştan sonra profesyonel mutfak gibi zor bir alanda ve en üst düzeyde, sıfırdan bir kariyer inşa etmemde çok yardımcı oldu. Eğitimim sonrasında Michelin yıldızlı birçok şefle çalışma imkânı buldum. Bugün mutfağa girdiğimde bu tecrübeyle giriyorum. Le Cordon Bleu'nün İstanbul’da açılması şüphesiz sektöre yeni bir soluk getirdi. Mezunlarının mesleğe yaklaşımı ve ciddiyeti için tebrik ederim.