Demo Dersler
blank.png

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu’nün Master Şefleri;

Şef Erich Ruppen, Şef Arnaud Declercq, Şef Frederic Amirat, Şef Alican Saygı ve Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher’den klasik Fransız mutfağının yanı sıra uluslararası aşçılık tekniklerini, çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini, kısaca aşçılığın püf noktalarını öğrenmeye ne dersiniz?

Siz sadece kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

18 yaş sınırı vardır.

Demo Dersler

İtalyan Yemekleri Demo Dersi

Le Cordon Bleu Master Şefleri evinizde İtalyan Mutfağına ait yemekleri ...

Çikolata Yapımı

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Şefleri, Çikolata yapım tekniklerinin sırlarını paylaşıyor...

Bourgogne (Burgonya) Bölgesi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde Fransa-Bougogne Bölgesine ait...

Lyon Bölgesi Yemekleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde Lyon...

Brioche ve Milföy Hamuru Yapımı

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor...

Hafif Fransız Yemekleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde lezzetli ve hafif Fransız...

Çikolatalı & Çarkıfelek Meyveli "Charlotte"

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, Hafif çikolatalı pandispanya içinde...

Tavuk Yemekleri Yapımı Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde lezzetli tavuk yemekleri...

Makaron Yapımı Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Pastacılığının en güzel...

Kanepeler Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde lezzetli kanapeler hazırlamanın...

"Gateau Sabrina" Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor...

Deniz Ürünleri Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde deniz ürünlerini hazırlamanın...

“MILLE FEUILLE” Milföy Yapımı Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını paylaşıyor...

Çikolata Yapım Teknikleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Şefleri, Çikolata yapım tekniklerinin sırlarını paylaşıyor...

Güney Fransa Lezzetleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Güney Fransa lezzetlerini hazırlamanın...

Alsace Bölgesi Fransız Yemekleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Alsace-Fransız Mutfağı’na ait lezzetleri...

İtalyan Lezzetleri Demo Dersi

Makarna ve risotto severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı...

Fransız Pastacalığı

Bu eğitimde, Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Pastacılığının sırlarını sizlerle...

Bretanya Bölgesi Yemekleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransa’nın kuzeybatısında, Okyanus...

Bordeaux Bölgesi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransa’nın hem şarap, hem de yemekleri ile...

Hafif Fransız Yemekleri

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Mutfağı’na ait hafif lezzetleri...

Fransız Ekmekçiliği Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor...

Gâteau Opéra

"Gâteau Opéra" Fransız Operası’nın yanında bulunan en eski ve en ünlü pastanesi La...

Egzotik Meyveli Mus Yapım

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, davetlerini hafif bir tatlıyla taçlandırmak...

Provence Bölgesi Fransız Yemekleri Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Provence Bölgesi’ne ait lezzetleri kendi...

“ALHAMBRA” Pastası Yapımı Demo Dersi

Orijini Avusturya’nın ünlü ‘Sacher Torte’sine dayanan ‘Alhambra Pastası’ ile klasik...

Vejeteryan Yemekleri Demo Dersi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde Vejetaryen mutfağına ait kendi...