Çikolata Yapım Teknikleri Demo Dersi
24 Haziran 2019, Pazartesi 12:00 - 15:00

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Erich Ruppen, Şef Arnaud Declercq, Şef Andreas Erni, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Métay, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu şefleri, Çikolata yapım tekniklerinin sırlarını paylaşıyor. Trüf, Kalıp Çikolata, Malakoff, Karamel Dolgulu Çikolata yapımının gösterileceği eğitimde, eğitmen şefimiz “truffle”, kalıp çikolata, ganaj, karamel ve süsleme tekniklerini gösterecektir.