Boulangerie Demo Dersi

Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Luca De Astis, Şef Osman Bahadır, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Katılmak istediğiniz Demo dersine kayıt yaptırmak ve satın almak için kayıt formunu doldurmanız ve satın almak istediğiniz dersi seçmeniz gerekmektedir.

30 Mart - Boulangerie

 

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor. Hamur mayalama, yoğurma, çeşnilendirme, ekmek hamurunun hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, Şefimiz aşağıda yer alan ekmek çeşitlerinin tariflerini hazırlayacak.

o   Beyaz Ekmek Topları

o   Sodalı Ekmek

o   Mısırlı Ekmek

Notlar:       

Demo ders ücreti: 650TL

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri