Pastacılık Atölyeleri


Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün/6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.
Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.
18 yaş sınırı vardır.
Pastacılık Atölyeleri

Çikolata Yapım Atölyesi
Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli...

Paskalya Atölyesi
Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli...

Ekler Yapımı Atölyesi
Geleneksel olarak çikolatalı pasta kreması ile doldurulmuş ve çikolata veya karamelli...

Kruvasan ve Brioche Yapım Atölyesi
Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan (...

Sevgililer Günü Özel Atölyesi
Klasik sevgililer günü hediyelerinde farklılık yaratmak isteyen ve bu sene sevgilisine...

Restoran Tatlıları Atölyesi
Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile birlikte; tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm...

Yeni Yıl Keki “Chocolate Bûche de Noël”
Le Cordon Bleu şeflerinden öğreneceğiniz ve soğuk yılbaşı akşamınıza sıcacık bir...

Makaron Atölyesi
Bademli merengden yapılan bu efsanevi küçük kurabiyelerin cezbedici canlılıktaki...

Sıcak Tatlılar Atölyesi
Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak Sıcak Tatlılar Atölye çalışmasında Le Cordon...

Temel Fransız Ekmekçilik Atölyesi
Le Cordon Bleu Eğitmen Şeflerinin ekmekçiliğe dair teknikleri tüm incelikleriyle...