Pastacılık Atölyeleri
blank.png

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün/6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

18 yaş sınırı vardır.

Pastacılık Atölyeleri

Kruvasan ve Brioche Yapım Atölyesi

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan (...

Sevgililer Günü Özel Atölyesi

Klasik sevgililer günü hediyelerinde farklılık yaratmak isteyen ve bu sene sevgilisine...

Restoran Tatlıları Atölyesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile birlikte; tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm...

Çikolata Yapım Atölyesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şeflerinin çikolata severlerle kalıplama, temperleme,...

Yeni Yıl Keki

Le Cordon Bleu şeflerinden öğreneceğiniz ve soğuk yılbaşı akşamınıza sıcacık bir...

Makaron Atölyesi

Bademli merengden yapılan bu efsanevi küçük kurabiyelerin cezbedici canlılıktaki...

Sıcak Tatlılar Atölyesi

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak Sıcak Tatlılar Atölye çalışmasında Le Cordon...

Temel Fransız Ekmekçilik Atölyesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şeflerinin ekmekçiliğe dair teknikleri tüm incelikleriyle...