Yeni Yıl Keki “Chocolate Bûche de Noël” Atölyesi
15 Aralık 2018

Le Cordon Bleu şeflerinden öğreneceğiniz ve soğuk yılbaşı akşamınıza sıcacık bir lezzet katacak geleneksel Fransız yılbaşı pastası “Chocolate Bûche de Noël” ile misafirlerinizi etkileyin.

Pastacılık Şeflerimizle beraber mutfağa girerek çikolatalı kek, İtalyan mereng, İsviçre mereng, krema, ganaj, makaron yapımının püf noktalarını öğrenerek ağaç gövdesi görünümündeki çikolatalı genoise kek ve tereyağı kremasının birleşimiyle yapılan bu spiral görünümlü dekoratif ve leziz kek ile yılbaşı davetlerinize zarif bir şıklık getirebilirsiniz.

Ders içerikleri:

  • Çikolatalı kek
  • İtalyan mereng
  • İsviçre mereng
  • Krema
  • Ganaj
  • Makaron