Programı
Hafta Sonu Mutfak
blank.png

Mutfakta kendini geliştirmek ve güven kazanmak isteyen, zamanı kısıtlı olan, hafta sonunu değerlendirmek isteyen mutfak meraklıları için hazırlanmış bir program.

Le Cordon Bleu’nun deneyimli şefleriyle beraber 10 hafta Cumartesi günleri 6 saat boyunca “mutfak ve pastacılığa” dair çeşitli teknikleri ve püf noktaları öğreneceğiniz bir eğitim.

Le Cordon Bleu Master Şeflerinden öğreneceğiniz teknikler sayesinde sevdiklerinizi şaşırtacak lezzette yemekler yapacak, harika sofralar hazırlayacak, kendi evinizin şefi olacak hem bilgiye hem de pratiğe sahip olacaksınız.

Üstelik bu eğitimin sonunda “Le Cordon Bleu” sertifikası ile ayrılıyor olacaksınız.

Program İçeriği

1. Hafta – Bıçak Kullanım Teknikleri,
2. Hafta – Temel Et Suyu, Soslar ve Çorbalar,
3. Hafta – Soteleme, Izgara/ Kızartma ve Tavada Pişirme Teknikleri,
4. Hafta – Rosto ve Sous–Vide'de Pişirme Teknikleri,
5. Hafta – Ağır Ateşte Pişme ve Güveç Pişirme Teknikleri,
6. Hafta – Poşeleme ve Buharda Pişirme Teknikleri,
7. Hafta – Pirinç, Tahıl ve türevleri, Taze Makarna Pişirme Teknikleri,
8. Hafta – Pasta ve Tatlılar,
9. Hafta – Yumurta ve Kahvaltı Menüsü,
10. Hafta – Pazar Sepeti ile Menü Planlaması

Hafta/Saat Öğrenim Ücreti ÖzÜ Burslu
10 Hafta / 60 Saat 9.000TL 6.500TL
Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 
15 Eylül 2018  17 Kasım 2018