Le Cordon Bleu’nün mutfak sanatları eğitimindeki 130 yılı aşkın tecrübesi ve disiplinini, Türk mutfak teknikleri ve reçetelerine uyarlayarak oluşturulmuş, çok yönlü bir program.
Le Cordon Bleu Şefleri ve Misafir Şefler tarafından verilen; zengin ürün içeriği, köklü geçmişi, derin kültürü ve yüzyıllardır korunmuş reçetelere sahip Türk Mutfağı Programı İngilizce ve gösterim dersleri de Türkçeye çevrilecek şekilde çift dilde verilmektedir.
Uygulama seansları, gösterimler, kuram dersleri ve saha gezilerinden oluşan bu kapsamlı program 2 seviyeden oluşmaktadır.
1. Seviye: Klasik Türk Mutfağı Programı (120 saat) “Certificat de Cuisine Turque” belgesi
2. Seviye: Bölgesel Türk Mutfağı Programı (120 saat) “Certificat de Cuisine Turque Regionale” belgesi
Program, günde 6-9 saat; haftada 3-4 gün olmak üzere toplam 120 saattir.
Her iki programı da tamamlayan öğrencilere “Diplôme de Cuisine Turque” sertifikası verilmektedir.
Program İçeriği
28 Temmuz 2025’te yeni dönem başlıyor!
Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı | Eğitim Süresi | Yabancı Uyruklu Öğretim Ücreti | Öğretim Ücreti | Burslu |
---|---|---|---|---|
Klasik Türk Mutfağı Programı | 4 Hafta | 6,250 USD | 218.750 TL | 165.000 TL |
Bölgesel Türk Mutfağı Programı | 4 Hafta | 5,750 USD | 201.250 TL | 150.000 TL |
“Diplôme de Cuisine Turque” | 8 Hafta | 10,500 USD | 367.500 TL | 275.000 TL |