Côte D’Azur Demo Dersi
23 Mart 2023 | 12:00 - 15:00
Le Cordon Bleu İstanbul

Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Luca De Astis, Şef Osman Bahadır, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Katılmak istediğiniz Demo dersine kayıt yaptırmak ve satın almak için aşağıdaki formu doldurmanız ve satın almak istediğiniz dersi seçmeniz gerekmektedir.

23 Mart – Côte D’Azur

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransa’nın Akdeniz kıyısı olan Fransız Rivierası Côte d’Azur Bölgesi’ne ait lezzetleri evinizde hazırlamanın sırlarını sizlerle paylaşıyor olacaklar.
Deniz ürünlerinin hazırlanması, Risotto tekniği, Tuile hamuru yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde Şefimiz,

  • Nice Usulü Taze Ton Balıklı Salata
  • Deniz Ürünlü Risotto
  • Kırmızı Meyveli İnce Bisküvi
  • Limonlu Sabayon

Notlar: 

Demo ders ücreti: 650 TL

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri