Le Cordon Bleu İstanbul "Deliciously Alumni" etkinliğimize davetlisiniz.
Le Cordon Bleu İstanbul'un 10. yılına özel olarak gerçekleştireceğimiz; Le Cordon Bleu İstanbul Mezunu, TURK Fatih Tutak restoranında kariyerine devam eden Şef Mahmut Can Kızılbay’ın “Pırasa & Narenciye” reçetesini sunacağı "Deliciously Alumni" etkinliğimize davetlisiniz.
Kalemlerinizi kağıtlarınızı hazırlayın ve bu leziz yolculuğa bizimle çıkın.
26 Aralık 2022, Pazartesi 15.30 - 17:00
Etkinliği okula gelerek izlemek için:
*Kontenjan sınırlı olduğundan lecordonbleu@ozyegin.edu.tr mail adresine ad soyad, TC kimlik numarası ve iletişim bilgilerinizi belirterek rezervasyon maili atılmasını rica ederiz. (Katılım ücretsizdir.)
Etkinliğe çevrimiçi katılmak için:
*Aşağıdaki formu doldurmayı unutmayın.
(Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.)