Deliciously Alumni Event
26 Aralık 2022

Le Cordon Bleu İstanbul "Deliciously Alumni" etkinliğimize davetlisiniz. 

Le Cordon Bleu İstanbul'un 10. yılına özel olarak gerçekleştireceğimiz; Le Cordon Bleu İstanbul Mezunu, TURK Fatih Tutak restoranında kariyerine devam eden  Şef Mahmut Can Kızılbay’ın “Pırasa & Narenciye” reçetesini sunacağı "Deliciously Alumni" etkinliğimize davetlisiniz.

Kalemlerinizi kağıtlarınızı hazırlayın ve bu leziz yolculuğa bizimle çıkın.

26 Aralık 2022, Pazartesi 15.30 - 17:00

 

Etkinliği okula gelerek izlemek için:

*Kontenjan sınırlı olduğundan lecordonbleu@ozyegin.edu.tr mail adresine ad soyad, TC kimlik numarası ve iletişim bilgilerinizi belirterek rezervasyon maili atılmasını rica ederiz. (Katılım ücretsizdir.)

 

Etkinliğe çevrimiçi katılmak için:

*Aşağıdaki formu doldurmayı unutmayın.

(Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.)