3 Günlük Akdeniz Mutfağı Gurme Kurs

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Akdeniz mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen üç günlük gurme kurs çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini öğrenerek çeşitli pişirme tekniklerini uygulacak ve birbirinden lezzetli reçeteleri uygulacaksınız.

Program İçeriği

 

Akdeniz Mutfağı 1. Gün

1 saatlik giriş ve tanıtım (mutfakta uyulması gereken davranış kuralları)

Fas usulü balık güveç

Kuru erikli kuzu tajin, kuskus eşliğinde

Susamlı badem keki        

 

Akdeniz Mutfağı 2. Gün

Domates gazpacho

Tavuklu ve deniz mahsullü paella

Patates tortilla

Çikolatalı churros

 

Akdeniz Mutfağı 3. Gün

Cevizli ve gorgonzola peyniri soslu tagliatelle 

Kum midyeli ve patatesli levrek Guazzetto 

Panna cotta, meyve salatası ile

Bu eğitimde öğrendiklerinizle hazırlayacağınız Akdeniz Mutfağı esintili harika sofralarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir. 

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.