Mezunlar


Mezunlar

Eren Ölmezer
7 yaşında üretimde yerleri süpürmekle başladı aslında her şey…
O yaşımda...

Şeyda Tomruk
Benim hikâyem 12 yıl öncesine dayanıyor. Uzun yıllar mimar olarak çalıştıktan sonra,...

Umut Karakuş
İşte tam da bu günler içindi o kapıdan içeri girişim. Gelecek yolculuğumun ancak böyle...

Tolga Özkaya
Le Cordon Bleu aşçılık mesleğine yeni başlayan adaylar için mükemmel bir seçenek...

Aykut Doğanok
Kalite, disiplin, itaat ve yönetim... hedeflerim için gereken herşey! Teknik ve...

Hakkı Arıkan
Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunuyum. 10 yıllık profesyonel iş hayatımı...

Marilen Braggiotti
Le Cordon Bleu' de Pâtisserie eğitimi aldım ardında da yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere...
Uluslararası Mezunlar

Gamze Baş
Le Cordon Bleu Londra hayatımı şekillendiren önemli bir değer. Okulum ve beraber...

Nathalie Stoyanof Suda
Tatlı bir anıyla başladı, Le Cordon Bleu hayatım. 2001 de pastacılık eğitimi almak...

Sinem Ekşioğlu
Sevdiklerime kendi dünyamdan yaptığım tatlı sunumlar Le Cordon Bleu London Pastacılık...

Şevin Sontur Özcan
Le Cordon Bleu Paris’ten 2008’de Pastacılık diploması ile mezun oldum. Çocukluğumdan...

Aylin Yazıcıoğlu
Ben profesyonel mutfağa çok geç girdim. 30 yaşından sonra... O yaştan sonra...

Tamer Sezer
Le Cordon Bleu'den aldığım profesyonel eğitimin katkılarıyla dünyaca ünlü; Thomas...

Ufuk Ügümü
İspanya Le Cordon Bleu’de hem mutfak hem de pastacılık eğitimini aynı anda alarak “...
Tarihe İz Bırakanlar

Gastón Acurio Jaramillo
Gastón, Le Cordon Bleu Paris'ten mezun olduktan sonra, dünyanın farklı yerlerindeki...

Julia Child
Amerikan mutfağının divalarından olan Julia Child, mutfak becerilerini esprili bir...

Lanshu Chen
2014 yılında “Asya’nın En İyi Kadın Şefi” seçilen Lanshu Chen, Paris Le Cordon Bleu’de...