Marilen Braggiotti
Diplôme de Patisserie Mezunu, Marilen, Pastacılık Şefi

Le Cordon Bleu' de Pâtisserie eğitimi aldım ardında da yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere pek çok “Master Class”a katılarak kendimi Fransız Pastacılığı, Artisanal Ekmek ve Çikolata üzerinde geliştirdim. Başarımın sağlam temellerini Le Cordon Bleu’de attım. Eğitimim; çalışma disiplini, mutfak kuralları, teknik, vizyon gibi bu sektörde çok önemli olan değerleri bana kattı. Değerli şeflerle beraber çok keyifli ve özel bir eğitim aldık. Memleketim olan İzmir'e döner dönmez, 2016 Mart'tan itibaren, kendi mutfağımı profesyonel bir atölye ‘ye çevirdim. Tutkulu olduğum Fransız Pastacılığının ve kendi kökenlerim olan Levanten Mutfağı’nın tatlı ve tuzlu lezzetlerini İzmirlilere sunup, tanıtmaya başladım.”