Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Luca De Astis, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Katılmak istediğiniz Demo dersine kayıt yaptırmak ve satın almak için kayıt formunu doldurmanız ve satın almak istediğiniz dersi seçmeniz gerekmektedir.
o Sablés Hollandais – Damalı Kurabiye
o Sable Breton Café Noix – Kahveli Kurabiye
o Petits Fours Dressés – Sıkma Bademli Kurabiye
o Tuiles à l’Orange – Portakallı Tuille Bisküvi
Notlar:
Demo ders ücreti: 650TL
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri