OPEN HOUSE GASTROSHOW "Cordon Vert® Vejetaryen Mutfağı"
12 Ağustos 2021

OPEN HOUSE GASTROSHOW

"Cordon Vert® Vejetaryen Mutfağı" 

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile okuldan canlı yayınlanacak Open House Gastroshow  "Cordon Vert® Vejetaryen Mutfağı"na davetlisiniz.

12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek Gastroshow’umuza Le Cordon Bleu Paris Mezunu, Yemek Kitabı Yazarı ve Eğitmen Şef Semen Öner konuk olarak eğitim ve kariyer süreçlerini sizlerle paylaşacak.  

Gastroshowun ikinci kısmında ise Le Cordon Bleu Eğitmen Şefimiz Luca De Astis, "Cordon Vert® Vejetaryen Mutfağı" reçetesi olan "Fırınlanmış Soğan Dolgulu Patatesli Gnocchi, Kırmızı Pesto, Patates Emülsiyonu, Kürlenmiş Ricotta" reçetesinin yapımını ve sunumunu paylaşacak.

Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğrenme şansını yakalayacaksınız. 

Eğitmen Şefimizin sunumundan sonra Le Cordon Bleu eğitimleri ve mezunumuzun gastronomi yolculuğundaki deneyimleri ile ilgili merak ettiklerinizi "Soru ve Cevap" kısmında yanıtlayacağız. 

Kağıt kaleminizi alın ve 2 saat boyunca büyülü Le Cordon Bleu dünyasına evlerinizden tanık olun.

12 Ağustos 2021, Perşembe
15.00

Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.