Fransız Bistro Mutfağı II

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız Mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.

Ödüllü Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz ile birlikte, temel Fransız Mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.

Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar;

  • Petits Maquereaux au Vin Blanc- Beyaz Şarapta Poşelenmiş Uskumru
  • Bar au Beurre de Noisette- Tereyağında Lahanalı Levrek
  • Creme Brule - Krem Brule

Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır;

  • Temel mutfak kesim teknikleri
  • Temel balık kesim teknikleri
  • Kramelizasyon tekniği
  • Poşeleme tekniği