Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini kiş hamuru yapımı, breze etme ve güveçte pişirme tekniklerini, sebzelerin à blanc and à brun pişirlmesi tekniklerini ve pişmiş krema ile tatlı yapımını öğrenecek,
- Kiş Lorraine
- Burgonya Usulü Et
- Crème Brûlée
reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.
Bu atölyede öğrendiklerinizle hazırlayacağınız Fransa esintili harika sofralarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.
Notlar:
Workshop ücreti: 1500TL
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri
Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.