İtalyan Lezzetleri Atölyesi

İtalyan Mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girerek; temel mutfak tekniklerini, el yapımı makarna hamuru yapımını ve şekillendirmesini, risotto pişirmeyi, meyve segmentasyonu ve meyve püresi sosu yapım tekniklerini öğrenerek,

Kremalı Gorgonzola Sosunda Taze Tagliatelle,

Tavuk ve Taze Baharatlarla Risotto,

Mevsim Meyveleri Sosuyla Panna Cotta,

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri