Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye çalışmasında; zengin bir çeşitlilikte, leziz kanepeleri deneyimleme fırsatı bulacaksınız. Siz ve konuklarınız tek lokmalık kanepelerimizin ustalıkla bir araya getirilmiş tatlarının keyfini yaşayarak, lezzetlerin dolu dolu tadına varacaksınız.
Ders içerikleri:
- Ballı ve misket limonlu tütsülenmiş tavuk kanatları
- “Chlorophyll”
- Kurbağa bacağı kızartması
- Balık yumurtası ve ekşi krema ile doldurulmuş patates
- Kadayıfta karides
- Fesleğen ve tütsülenmiş somonlu pankek
Bu eğitimde, Le Cordon Bleu şeflerimizin gösterdiği temel kesim tekniklerinin yanı sıra poşeleme, kızartma ve marine etmek gibi bazı temel mutfak becerilerini de öğreniyor ve aşağıdaki metotları deneyimliyor olacaksınız;
- Kızartmalık kaplama hamuru hazırlanışı ve kızartılması
- Kıvırcık patates yapımı
- Ekşi krema hazırlanışı
- Karidesi temizleme ve hazırlama aşamaları
- Pankek hamurunun hazırlanışı