Mağrip Lezzetleri Atölyesi

Mağrip Bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve tuzluyu bir arada nasıl ustalıkla kullandıklarını öğrenmeye hevesliler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu Master Şefleri ile birlikte mutfağa girerek; temel mutfak kesim ve kasaplık teknikleri, turne tekniği ile sebze kesimi, tajin (güveç) pişirme, glaze, dolgu ve sarma tekniği, meyve segmentasyon tekniği, ve lezzetlendirilmiş şurup yapımını öğrenecek

  • Kuzu Tajin
  • Tavuklu çıtır turta
  • Portakal salatası

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

Mağrip Lezzetleri atölyesinde Le Cordon Bleu Şeflerinin hazırladığı bu menüyle otantik bir yolculuk sizi bekliyor.